Ένα ακόμα βιβλίο του Stephen King γίνεται ταινία

Πολλές είναι οι νουβέλες του Stephen King που έχουν μεταπηδήσει στη μικρή ή μεγάλη οθόνη μέχρι σήμερα. Ένα από τα μυθιστορήματα του μεγάλου συγγραφέα που μέχρι τώρα διέφευγαν της φιλμικής περιποίησης ήταν το θρίλερ Gerald’s Game που κυκλοφόρησε το 1992. Το εν λόγω έργο αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παγιδεύεται στο κρεβάτι ενός απομακρυσμένου σπιτιού. Η γυναίκα βρίσκεται δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι στα πλαίσια ενός ναζιάρικου παιχνιδιού με τον σύζυγό της τον οποίο κατά λάθος…σκότωσε!

Σκηνοθέτης της νέας αυτής μεταφοράς βιβλίου του King θα είναι ο Mike Flanagan, γνωστός μέχρι τώρα για το φιλμ τρόμου Oculus που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο ίδιος θα επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τον συνεργάτη του Jeff Howard. Ο Trevor Macy, ιδρυτής των Intrepid Pictures θα αναλάβει την παραγωγή. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο θέμα και αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα βγει αυτή η προσπάθεια μεταφοράς του Gerald’s Game στον κινηματογράφο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles