Morbius: Τέλη Μαρτίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Επιτέλους μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής το «Morbius» της Marvel με πρωταγωνιστή Jared Leto βρίσκει τον δρόμο του προς τις κινηματογραφικές αίθουσες. Στη χώρας μας η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Μαρτίου 2022 από την Feelgood Entertainment.

Περίληψη:

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς και διχασμένους χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τον βραβευμένο με Oscar® Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό – ή ο Δρ. Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Daniel Espinosa (Life, Child 44). Το σενάριο είναι των Matt Sazama και Burk Sharpless. Πρωταγωνιστούν οι Jared Leto, Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith, Tom Forbes και Tyrese Gibson.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 104 λεπτά.

morbius poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει