Για το 2021 οδεύει το Escape Room 2

Αν και αρχικά το sequel του Escape Room (2019) θα κυκλοφορούσε τέλη Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το φιλμ του Adam Robitel θα μεταφερθεί σε κάποια ημερομηνία του 2021. Στη θέση του θα προβληθεί η περιπέτεια φαντασίας Monster Hunter με τη Milla Jovovich.

Το Escape Room 2 για το οποίο δεν γνωρίζουμε την ακριβή υπόθεση είναι σκηνοθετημένο ξανά από τον Adam Robitel ενώ στο σενάριο έχουν συνδράμει πολλά πρόσωπα μεταξύ των οποίων οι Will Honley, Maria Melnik και Fritz Böhm.

Πρωταγωνιστούν οι Taylor Russell, Logan Miller (έπαιζαν και στο πρώτο φιλμ), Isabelle Fuhrman, Holland Roden, Indya Moore, Thomas Cocquerel και Carlito Olivero. Ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα και κάποιο οπτικό υλικό μαζί με την υπόθεση. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles