Νεότερα για τη σειρά Clarice του CBS

Σε παλιότερη είδηση μας είχαμε αναφερθεί στην επερχόμενη σειρά Spin-Off του The Silence of the Lambs με τίτλο Clarice που θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του το δίκτυο CBS. Παρότι η ημερομηνία προβολής της σειράς παραμένει αβέβαιη με τις πληροφορίες να μιλούν ότι πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει πριν το 2021, αξίζει να δώσουμε κάποια updates σχετικά με το cast.

Κατ’ αρχήν τον ρόλο της θρυλικής πράκτορα του FBI Clarice Starling θα πάρει η Rebecca Breeds (Pretty Little Liars). Το πρωταγωνιστικό cast συμπληρώνουν οι Kal Penn (Harold and Kumar Go To White Castle), Nick Sandow (Orange is the New Black), Michael Cudlitz (The Walking Dead), Lucca De Oliveira (Animal Kingdom) και Devyn A. Tyler (The Purge).

Να θυμίσουμε ότι το Clarice θα επικεντρώνεται στην επάνοδο της Clarice Starling λίγο καιρό μετά τα γεγονότα του The Silence of the Lambs. Θα ερευνά νέες υποθέσεις. Διαβάστε την παλιότερη ανάρτησή μας για τη σειρά εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ