Πληροφορίες για τη νέα ταινία τρόμου του Dario Argento

Η είδηση αυτή μάλλον θα αφήσει με ανάμεικτα συναισθήματα τους φίλους του Dario Argento αφού ο μεγάλος Ιταλός σκηνοθέτης απέχει από τον καλό του εαυτό εδώ και πολλά χρόνια. Ο Argento λοιπόν ετοιμάζει αυτή την περίοδο μια νέα ταινία τρόμου που επικεντρώνεται στην σύγκρουση ενός νεαρού φοιτητή με έναν serial killer με το παρατσούκλι Sandman. Ο φοιτητής είχε παιδικό τραύμα από τον συγκεκριμένο δολοφόνο όταν ο δεύτερος ξεπάστρεψε τη μητέρα του την παραμονή των Χριστουγέννων. Και παρότι ο φοιτητής θεωρούσε τον Sandman νεκρό, ο δολοφόνος φαίνεται πως επέστρεψε…

«The Sandman» είναι λοιπόν και ο τίτλος της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Argento σε σενάριο του David Tully, ο οποίος είχε γράψει το μέτριο φιλμ τρόμου «Djinn»(2013) σε σκηνοθεσία του Tobe Hooper. Το εγχείρημα ζητά τη στήριξη του κοινού μέσω της πλατφόρμας Indiegogo όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει ένα ποσό για να στηρίξει τη νέα προσπάθεια του Argento.

Το αξιοσημείωτο με το φιλμ είναι η συμμετοχή του θρυλικού τραγουδιστή Iggy Pop στο ρόλο του Sandman. Σχετικά με όλα αυτά ο Argento δήλωσε τα εξής:

«Ενθουσιάστηκα διαβάζοντας το σενάριο καθώς αντιλήφτηκα αμέσως ότι είναι ό,τι πρέπει για μένα! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα μπορέσω να βάλω τους οπαδούς μου τόσο νωρίς στη διαδικασία δημιουργίας του φιλμ δίνοντάς τους έναν τόσο καθοριστικό ρόλο. Επίσης το να δουλεύω μαζί με τον Iggy Pop είναι θαυμάσιο! Πρόκειται για μια τόσο ενδιαφέρουσα και έντονη προσωπικότητα! Δεν θα τον χαρακτήριζα απλά ηθοποιό αλλά μια μοναδική παρουσία! Καλωσορίσατε στο μοναδικό κόσμο του The Sandman!»

Από την πλευρά του ο Iggy Pop δήλωσε τα εξής:

«Πάντα με ενθουσίαζαν και με γοήτευαν οι εκπληκτικές ταινίες του κ. Argento. Όλες είναι αριστουργήματα. Είναι παράξενες, όμορφες και γεμάτες αμείλικτο τρόμο. Εάν παίξω τον Sandman γι’ αυτόν (σ.σ. τον Argento) η ζωή μου θα είναι πλήρης».

Πάντως ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι η πρόσληψη του μακροχρόνιου μουσικού συνεργάτη του Argento, Claudio Simonetti για τη σύνθεση των μουσικών θεμάτων. Επίσης έχει ετοιμαστεί το τραγούδι «Way She Moves» από τους Scott Weiland and the Wildabouts το οποίο θα ανοίγει το φιλμ.

Εντωμεταξύ τσεκάρετε και το πρώτο σκοτεινό poster που έχει σχεδιαστεί για το «The Sandman» και πείτε μας τη γνώμη μας.

sandman poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ