Νέα ταινία τρόμου από την Αυστρία υπόσχεται να μας καθηλώσει

Η Ευρώπη έχει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες την τελευταία δεκαετία ώστε να δώσει νέα πνοή στη σκηνή του τρόμου συναγωνιζόμενη επάξια τις ΗΠΑ στην παραγωγή αξιόλογων ταινιών. Αν και οι περισσότερες ενδιαφέρουσες προσπάθειες από τη Γηραιά ήπειρο προέρχονται από την σταθερά ποιοτική Ισπανία, ενίοτε και άλλες χώρες βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην εν λόγω προσπάθεια.

Αυτή τη φορά η Κεντρική Ευρώπη και δη η Αυστρία θα επιχειρήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στον τομέα του τρόμου με το πολλά υποσχόμενο Goodnight Mommy ή Ich seh, Ich seh όπως είναι ο πρωτότυπος αυστριακός τίτλος. Το συγκεκριμένο φιλμ είναι δημιούργημα των νέων στο χώρο του τρόμου Severin Fiala και Veronika Franz οι οποίοι μετά από ένα ντοκιμαντέρ αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη σκηνοθεσία και το σενάριο του Goodnight Mommy.

Η υπόθεση έχει να κάνει με την επιστροφή μιας μητέρας στο σπίτι της στην επαρχία όπου την περιμένουν οι δύο εννιάχρονοι δίδυμοι γιοι της. Η γυναίκα φοράει επιδέσμους στο πρόσωπο καθώς προέβη σε πλαστική εγχείριση. Όμως διάφορα τρομακτικά γεγονότα δημιουργούν στα παιδιά την υποψία ότι το πρόσωπο πίσω από τους επιδέσμους δεν είναι αυτό της μητέρας τους! Είναι κάποιος άλλος; Και τι σκοπούς έχει;

Πρόκειται για μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και πολύ πρωτότυπη υπόθεση όπως αντιλαμβάνεστε. Ήδη η ανταπόκριση που έχει λάβει το φιλμ από τα διεθνή φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί (μεταξύ των οποίων και αυτό της Θεσσαλονίκης) είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και δεν αποκλείεται να μιλάμε για μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του 2015.

Πρωταγωνιστούν οι Susanne Wuest, Elias Schwarz, Lukas Schwarz, Hans Escher Elfriede Schatz Elfriede Schatz και Karl Purker.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας και είναι πράγματι καθηλωτικό. Μακάρι και η ίδια η ταινία να είναι το ίδιο τρομακτική καθώς η horror σκηνή έχει ανάγκη από τέτοιες ταινίες. Απολαύστε το trailer παρακάτω.

Goodnight Mommy

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ