Νέο reboot του «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» από τη New Line Cinema

Είδηση σίγουρα όχι ευχάριστη για τους λάτρεις του θρυλικού franchise «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Tracking Board που ασχολείται με αποκλειστικές ειδήσεις μέσα από τον κόσμο του Χόλιγουντ, η εταιρεία New Line Cinema σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ακόμη reboot του «A Nightmare On Elm Street».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Αμερικανός σεναριογράφος David Leslie Johnson (Orphan, The Walking Dead, Red Riding Hood, The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist) έχει προσληφθεί για να γράψει το σενάριο της νέας ταινίας του reboot ενώ οι Toby Emmerich, Walter Hamada και Dave Neustadter θα επιβλέπουν την παραγωγή του όλου εγχειρήματος.

Θυμίζουμε ότι το θρυλικό franchise που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 από την πρώτη κλασική ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες» του Wes Craven γνώρισε ένα απαράδεκτο remake το 2010. Αναρωτιόμαστε λοιπόν όλοι εμείς εδώ στο horrormovies.gr, τι νόημα έχει άλλη μια «επανεκκίνηση» ταινιών γύρω από την εμβληματική φιγούρα του Freddy Krueger…

Μερικές ταινίες απλά δεν σηκώνουν remakes και reboots. Τα φράγκα όμως δεν έχουν ιερό και όσιο. Δυστυχώς…

Πηγή

tracking-board.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

Howl

The Fear Street Trilogy Review