Νέο φιλμ τρόμου με τέρατα από τον Neil Marshall

Ο Βρετανός Neil Marshall δεν χρειάζεται συστάσεις. Με τα διαχρονικά horror δημιουργήματά του «Dog Soldiers» (2002) και «The Descent» (2005) άφησε ανεξίτηλη τη στάμπα του στο horror genre. Επιστρατεύοντας ξανά το αγαπημένο του στοιχείο, δηλαδή τα τερατώδη ανθρωποειδή, ο Marshall ετοιμάζει το νέο του creature feature χτύπημα.

Το επόμενο φιλμ του θα λέγεται «The Lair» και θα συνδυάζει το άφθονο gore με τις επιθέσεις τερατοειδών. Επικεντρώνεται στην στρατιωτική επιχείρηση ενός Βρετανού σμηνία με την ομάδα του με σκοπό τη διάσωση μιας πιλότου της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας. Η πιλότος καταρρίφθηκε από αντάρτες στο Αφγανιστάν και κρύφτηκε σε ένα υπόγειο καταφύγιο όπου κατοικούν απειλητικά ανθρωποειδή τέρατα – προϊόν στρατιωτικών βιολογικών πειραμάτων.

Ο Marshall έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Στο cast θα βρούμε τους Jamie Bamber, Charlotte Kirk, Jonathan Howard, Leon Ockenden, Mark Strepan, Harry Taurasi και Adam Bond. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Θα σας ενημερώσουμε για οποιοδήποτε update πάνω στο «The Lair».

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review