Νέο φιλμ τρόμου με τον τραγουδιστή των Slipknot!

Μπορεί η αμερικάνικη γιορτή Halloween να αργεί ακόμα, όμως οι ειδήσεις για τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν εκείνη την περίοδο δεν είναι καθόλου λίγες. Φρέσκιες πληροφορίες για το φιλμ τρόμου Bad Candy καταφτάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πρόκειται για ανθολογία τρόμου με ιστορίες και θρύλους γύρω από το Halloween. Ξετυλίγονται από δύο ραδιοφωνικούς παρουσιαστές στο New Salem. Σε μια πόλη που το τέλος πολλών κατοίκων προμηνύεται τρομακτικό, θα υπάρξουν άραγε επιζώντες;

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Scott Hansen και Desiree Connell. Πρωταγωνιστούν οι Zach Galligan (γνωστός από τα Gremlins), Kevin Wayne, Michael Aaron Milligan, Derek Russo ενώ την παράσταση κλέβει το ηχηρό όνομα του τραγουδιστή των διάσημων μεταλάδων Slipknot, Corey Taylor!

Το Bad Candy είχε προβληθεί μέσα στο 2020 σε γνωστά φεστιβάλ κινηματογράφου της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ αποκομίζοντας θετικά σχόλια. Σε DVD θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2021. Τσεκάρετε το χορταστικό trailer που συνοδεύει την είδησή μας και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ