Νέο εντυπωσιακό poster & trailer για το V/H/S Viral

Κι ενώ οι φίλοι των σπονδυλωτών ταινιών τρόμου V/H/S ανυπομονούν για το τρίτο μέρος του franchise, ο ιστότοπος του Bloody Disgusting εντείνει ακόμη περισσότερο την αγωνία δημοσιεύοντας αποκλειστικά ένα νέο, ανατριχιαστικό poster για την επερχόμενη horror ανθολογία. Δείτε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας! Επίσης δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του IGN ένα ακόμα trailer αρκετά βίαιου χαρακτήρα που αποκαλύπτει μερικά ωραία πράγματα για το φιλμ. Μπορείτε να το τσεκάρετε και αυτό λοιπόν παρακάτω.

Θυμίζουμε ότι το «V/H/S Viral» όπως είναι ο τίτλος της νέας ανθολογίας θα κυκλοφορήσει σε πλατφόρμες VOD στις 23 Οκτωβρίου και τέλη Νοέμβρη θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία στις ΗΠΑ. Για τη χώρα μας δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Στο «V/H/S Viral» πρωταγωνιστούν οι Patrick Lawrie, Emmy Argo, Heather Hayes, Jessica Luza, John Curran, Justin Welborn, Mary Ralston, Michael Aaron Milligan, Gustavo Salmerón, Marian Álvarez, Xavi Daura, Esteban Navarro, Nick Blanco, Chase Newton, Shane Bradey και Jayden Robison.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το «V/H/S Viral» από την ιστοσελίδα μας στους ακόλουθους συνδέσμους:

VHS VIRAL

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ