Νέο φιλμ τρόμου στο Netflix από τον συγγραφέα του The Ritual

Όσοι θυμάστε εκείνη την τρομακτική ταινία που προβλήθηκε στο Netflix πριν λίγα χρόνια με τίτλο The Ritual ενδεχομένως θα βρείτε ενδιαφέρουσα την συγκεκριμένη είδηση. Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Ο Adam Nevill, συγγραφέας του μυθιστορήματος τρόμου The Ritual στο οποίο βασίστηκε η ομότιτλη ταινία του 2017, έχει γράψει ένα ακόμα αξιόλογο βιβλίο τρόμου που φέρει τον τίτλο «No One Gets Out Alive».

Το εν λόγω μυθιστόρημα πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη και να συμπεριληφθεί στο μελλοντικό πρόγραμμα του Netflix. H Cristina Rodlo (Miss Bala) και ο Marc Menchaca (The Outsider) θα πρωταγωνιστήσουν στο φιλμ για λογαριασμό του Netflix και της Imaginarium Productions.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια μετανάστρια η οποία αναζητώντας το αμερικάνικο όνειρο, υποχρεώνεται να ζήσει σε ένα οικοτροφείο. Εκεί θα βιώσει έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει διαφυγή.

Το σενάριο έγραψαν οι Jon Croker και Fernanda Coppel ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Santiago Menghini. Οι Jonathan Cavendish και Will Tennant θα κάνουν την παραγωγή, ενώ ο συγγραφέας Adam Nevill θα συμμετάσχει στο εγχείρημα ως ένας εκ των εκτελεστικών παραγωγών.

Αυτά προς το παρόν. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει