Νέο φιλμ ψυχολογικού τρόμου με την Madeline Brewer

Ένα νέο φιλμ ψυχολογικού τρόμου ανακοινώθηκε πρόσφατα. Το ενδιαφέρον μ’ αυτό είναι η πρωταγωνίστριά του την οποία απολαύσαμε στο αξιόλογο φιλμ τρόμου «Cam» (2018) και στην καταπληκτική σειρά «The Handmaid’s Tale».

Όπως διαβάζετε και στον τίτλο, αναφερόμαστε στην ταλαντούχα Madeline Brewer η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα αναλάβει ρόλο πρωταγωνίστριας στο «κοινωνικό» (όπως περιγράφεται) φιλμ τρόμου με τίτλο «Puning».

Το φιλμ επικεντρώνεται σε μια ακροδεξιά σχολιαστή η οποία αντιλαμβάνεται ότι η ρητορική της προκάλεσε μακελειό με πυροβολισμούς. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει εκείνο το ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού της που έχει ακόμα συνείδηση.

Συμπρωταγωνιστές της Brewer θα είναι οι Peyton Kennedy, Anjali Bhimani, Jeremy Radin, Akilah Hughes και Ben Gleib. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Lola Blanc (ηθοποιός στο American Horror Story) ενώ η ίδια έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Jeremy Radin. Την παραγωγή έχουν κάνει οι Nick Paskhover και Chris Beyrooty.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε μείνετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο εγγύς μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ