Πληροφορίες για την 4η σεζόν του True Detective

Μετά από 3 σεζόν, η επιτυχημένη crime σειρά True Detective οδεύει προς την 4η. Στη νέα σεζόν του HBO θα πρωταγωνιστήσει η σπουδαία Jodie Foster μαζί με την διάσημη πυγμάχο Kali Reis. Ο τίτλος της θα είναι «True Detective: Night Country» και τη συγγραφή του σεναρίου θα αναλάβει η Issa López (Tigers Are Not Afraid).

Η υπόθεση ακολουθεί δύο ντετέκτιβ (όπως συνήθως) που ερευνούν την εξαφάνιση 6 ανθρώπων από έναν επιστημονικό κέντρο στην Ανταρκτική κατά τη διάρκεια της πολικής νύχτας. Ταυτόχρονα αγωνίζονται κόντρα στους προσωπικούς τους «δαίμονες».

Παραγωγός θα είναι ο Barry Jenkins (The Underground Railroad). Οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson που έλαμψαν στην πρώτη και καλύτερη μέχρι τώρα σεζόν, θα επιστρέψουν από το πόστο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην εκτελεστική παραγωγή θα συμμετέχει και η Foster.

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η περίοδος προβολής της νέας σεζόν αν και κάποιες συγκρατημένες πληροφορίες κάνουν λόγο για τα τέλη του 2023. Θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ