Τον Σεπτέμβρη η νέα ταινία τρόμου με τον Bill Skarsgård

Μια νέα και ενδιαφέρουσα κατά τα φαινόμενα ταινία τρόμου αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται και συγκεκριμένα στις αρχές του μήνα (9/9/22). Πρόκειται για το «Barbarian» όπου θα πρωταγωνιστήσει ο σπουδαίος νεαρός ηθοποιός Bill Skarsgård (It, It: Chapter II) μαζί με την Georgina Campbell (Black Mirror).

Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα (Georgina Campbell) που ταξιδεύει στο Detroit λόγω προγραμματισμένης συνέντευξης για εύρεση εργασίας. Η γυναίκα έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα αλλά όταν φτάνει σ’ αυτό αργά τη νύχτα διαπιστώνει ότι από κάποιο λάθος διαμένει και ένας μυστηριώδης άντρας εκεί (Bill Skarsgård). Παρά τις ανησυχίες τις αποφασίζει να μείνει στο διαμέρισμα. Ωστόσο, θα διαπιστώσει σύντομα ότι ο άντρας είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχεί…

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Zach Cregger. Στο φιλμ εκτός από τον Skarsgård πρωταγωνιστούν επίσης οι Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler.

Στην παραγωγή βρίσκουμε τους Raphael Margules, J.D. Lifshitz και Arnon Milchan. Ο Bill Skarsgård θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan και Alex Lebovici.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ