Νέο giallo από τον Dario Argento

Ο θρυλικός μαέστρος των giallo Dario Argento δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο σχεδόν 80χρονος κινηματογραφιστής ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2020 με ένα νέο φιλμ giallo θεματολογίας που θα φέρει τον τίτλο Occhiali Neri ή Black Glasses αν προτιμάτε τον αγγλικό τίτλο.

Το φιλμ θα ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα με σκοπό να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Η άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η συμμετοχή στο φιλμ και της κόρης του Ιταλού σκηνοθέτη, της συμπαθέστατης Asia Argento. Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωσε την έλευση του φιλμ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Θυμίζουμε ότι η Asia Argento έχει ξανά πρωταγωνιστήσει και σε άλλα φιλμ του πατέρα της όπως τα Trauma (1993), The Stendhal Syndrome (1996), The Phantom of the Opera (1998), Mother of Tears (2007) και Dracula 3D (2012). Για οτιδήποτε νεότερο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

asia dario argento

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles