Νέο slasher ετοιμάζει ο…Slash

Ο πάντα δραστήριος στη μουσική και στον κινηματογράφο Saul Hudson, γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως Slash από τη θητεία του στη ροκ μπάντα των Guns NRoses, δουλεύει ως παραγωγός πάνω σε μια νέα ταινία τρόμου που θα κινείται στα slasher μονοπάτια των 80s.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ο Slash βρίσκεται σε συνεργασία για το εν λόγω εγχείρημα με την Revolver Picture Company και τον σεναριογράφο Brian Sieve (Boogeyman 2 και 3) ο οποίος έχει επιμεληθεί το σενάριο του άτιτλου ακόμα project.

Να θυμίσουμε ότι ο Slash είχε ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του φιλμ τρόμου το 2013 με τίτλο «Nothing Left to Fear» ενώ αυτήν την περίοδο τρέχει άλλο ένα φιλμ τρόμου, το «The Hell Within» που προσπαθεί να χρηματοδοτήσει μέσω της πλατφόρμας FanBacked.

Ευτυχώς το project για το οποίο μιλάμε εδώ δεν θα χρειαστεί την αγωνιώδη υποστήριξη του κοινού αφού η Revolver Picture Company θα το στηρίξει οικονομικά. Δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν για την πλοκή της ταινίας ή το cast οπότε αναμένετε περισσότερα στο μέλλον.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ