The Babysitter: Killer Queen – Το Σεπτέμβρη στο Netflix

Μετά το εκρηκτικό πρώτο φιλμ του 2017 ήρθε η ώρα για το πολυαναμενόμενο sequel. Το «The Babysitter: Killer Queen» όπως είναι ο τίτλος του θα κάνει την είσοδό του στο πρόγραμμα του Netflix στις 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Το φιλμ ακολουθεί ξανά τον νεαρό Cole ο οποίος δύο χρόνια μετά την σύγκρουσή του με την διαβολική σέχτα που ήθελε να τον θυσιάσει στο Σατανά αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ. Κανείς δεν πιστεύει τον Cole για το μακελειό που συνέβη παρά μόνο η φίλη του Melanie από τη γειτονιά. Η Melanie τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να ξεχάσει το παρελθόν και τον καλεί σε ένα πάρτι κοντά σε μια λίμνη. Εκεί όμως σκοτεινές δυνάμεις ξυπνούν και επαναφέρουν τον εφιάλτη που έζησε ο Cole!

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο McG (όπως και στο πρώτο The Babysitter) και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τον Dan Lagana. Πρωταγωνιστούν οι Leslie Bibb, Bella Thorne, Robbie Amell, Emily Alyn Lind, Jena Ortega, Ken Marino και Hana Mae Lee.

Το επίσημο trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις για ένα ξέφρενο αιματοκύλισμα και μπόλικο χαβαλέ. Δείτε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ