The Devil All the Time: Έρχεται στο Netflix τον Σεπτέμβρη

Ένα ενδιαφέρον και βίαιο φιλμ τρόμου καταφτάνει στο μενού του Netflix από τις 16 Σεπτέμβρη του 2020. Πρόκειται για το The Devil All the Time το οποίο βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Donald Ray Pollock του 2011.

Το φιλμ μας μεταφέρει στη μεταπολεμική Δυτική Virginia και στο Ohio όπου διάφορα πρόσωπα του υποκόσμου διαταράσσουν τη ζωή ενός νεαρού σε μια περίοδο που η βία είναι καθημερινό φαινόμενο.

Στο αξιόλογο cast συναντάμε τους Tom Holland (Spider-Man: Far From Home), Robert Pattinson (The Lighthouse), Sebastian Stan (Avengers: Endgame), Bill Skarsgard (IT), Mia Wasikowska (Crimson Peak), Riley Keough (Mad Max: Fury Road), Haley Bennett (The Girl on the Train) και Jason Clarke (Winchester).

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Antonio Campos (Simon Killer). Μέχρι την έλευση του φιλμ ας απολαύσουμε το επίσημο trailer που αφήνει πολλές υποσχέσεις. Τσεκάρετέ το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ