Θαλάσσιος τρόμος με γιγάντια αράχνη από την Κίνα

Τέτοιες ταινίες είναι ό,τι πρέπει για τους φίλους των monster movies. Αυτή τη φορά τη βουτιά στο κιτς ιδίωμα την κάνει η Κίνα με το φιλμ Abyssal Spider από τον σκηνοθέτη Joe Chien. Η κυκλοφορία του φιλμ αναμένεται μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Κλασικά η ταινία μαζεύει μια σειρά από δύστροπους χαρακτήρες σε ένα πλοίο και κάπου στη μέση της θάλασσας και αφού διασώζουν έναν τύπο από πνιγμό, αρχίζουν να συμβαίνουν μυστηριώδη πράγματα. Μέλη του πληρώματος πέφτουν στη θάλασσα και πεθαίνουν, οι προμήθειες καταστρέφονται και η καχυποψία εντείνεται μέσα στο πλοίο.

Βέβαια οι πρωταγωνιστές καταλαβαίνουν σύντομα ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν είναι το βασικό τους πρόβλημα καθώς κάτι πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα απειλητικό βρίσκεται κάτω από τα νερά…

Πρωταγωνιστούν οι Wang Yangming, Zheng Renshuo, Li Liren και Ke Jiaying. Το επίσημο trailer του Abyssal Spider έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα όπως μπορείτε να δείτε. Τσεκάρετέ το και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ