Μεγάλες αποκαλύψεις στο νέο Paranormal Activity

Αν και μερικά θέματα παραμένουν στο σκοτάδι όσον αφορά το επερχόμενο Paranormal Activity: The Ghost Dimension, ο παραγωγός της ταινίας Jason Blum σε συνέντευξή του στην USA Today κατέθεσε ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της πλοκής. Από τις δηλώσεις του ξεχωρίζουν αυτές που αναφέρουν ότι το Paranormal Activity: The Ghost Dimension θα είναι το τελευταίο φιλμ στο franchise και θα δίνει αποκαλυπτικές απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν ανακύψει από τα παλιότερα φιλμ.

Ας δούμε μερικά αποσπάσματα:

«Φτάνει στο τέλος (σ.σ. το franchise). Αυτό είναι το φινάλε. Το λέμε πριν κυκλοφορήσει η ταινία. Δεν πρόκειται να καταστρέψουμε αυτό το franchise τρόμου. Αυτό θα καταστήσει το Paranormal Activity μέρος της horror κουλτούρας και της συγκεκριμένης εποχής με έναν φανταστικό τρόπο».

«Όλες οι ερωτήσεις που έκαναν όλοι από τα προηγούμενα Paranormal Activity όπως: Με τι μοιάζει ο Toby; Ποια είναι η ιστορία των οικογενειών; Αυτές οι ερωτήσεις έχουν ξεχωρίσει. Τώρα θα απαντηθούν».

«Σχετικά με ένα μελλοντικό reboot; Ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν το συζητήσαμε. Αλλά κάναμε αυτήν την ταινία έτσι ώστε να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην γραμμή των γεγονότων του Paranormal Activity».

Ο Blum είπε κι άλλα για το φιλμ ενώ ο έτερος παραγωγός Oren Peli αποκάλυψε ότι στο νέο Paranormal Activity θα δούμε ολοκληρωμένα και τη μορφή της δαιμονικής οντότητας γνωστής ως Toby – τον βασικό κακό του franchise που μέχρι τώρα παρέμενε δραστήριος αλλά σχεδόν άφαντος.

Το Paranormal Activity: The Ghost Dimension, σκηνοθετημένο από τον Gregory Plotkin, ακολουθεί μια νέα οικογένεια, τους Fleeges — τον πατέρα Ryan (Chris J. Murray), τη μητέρα Emily (Brit Shaw) και τη νεαρή κόρη τους Leila (Ivy George) — που μετακομίζουν σ’ ένα σπίτι και ανακαλύπτουν μια βιντεοκάμερα και ένα κουτί με βιντεοκασέτες στο γκαράζ. Όταν κοιτούν στους φακούς της κάμερας, αρχίζουν να βλέπουν την εκδήλωση μεταφυσικής δραστηριότητας γύρω τους — συμπεριλαμβανομένης και της επαναφοράς των νεαρών Kristi και Katie (από τα προηγούμενα φιλμ).

Άλλη μια ευχάριστη είδηση είναι και η δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών από την ταινία. Μπορείτε να τις δείτε στο παρόν άρθρο και να πάρετε έτσι μια πρώτη εικόνα για το πολυαναμενόμενο sequel που θα δούμε προς τα τέλη του έτους.

Ghost Dimension 1
Ghost Dimension 3
Ghost Dimension 4
Ghost Dimension 2

Διαβάστε περισσότερα για το 5o Paranormal Activity από την ιστοσελίδα μας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει