Νέα ταινία τρόμου με λυκάνθρωπο από τη Μεγάλη Βρετανία

Τα τελευταία χρόνια η συχνότητα ταινιών τρόμου με λυκάνθρωπους φαίνεται να έχει αυξηθεί ελαφρώς αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συναγωνιστεί άλλες δημοφιλέστερες horror υποκατηγορίες όπως τα φαντάσματα ή οι serial killers. Δεν πειράζει…αρκεί να βγαίνουν καλές ταινίες λυκανθρωπίας.

Πρόσφατα λοιπόν, πήρε το μάτι μας άλλη μια ενδιαφέρουσα κατά τα φαινόμενα ταινία τρόμου λυκανθρωπικής θεματολογίας με χώρα προέλευσης τη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για το «Howl» του Paul Hyett ο οποίος έχει εργαστεί στον τομέα των ειδικών εφέ και του μακιγιάζ σε γνωστές βρετανικές horror παραγωγές όπως οι «Eden Lake» (2008) και «The Descent» (2005). Εδώ βέβαια θα καθίσει στην πιο βαριά καρέκλα του σκηνοθέτη, κάτι που για τον ίδιο θα αποτελέσει σίγουρα το μεγάλο στοίχημα.

Η υπόθεση έχει να κάνει με μια ομάδα ανθρώπων που παγιδεύονται σ’ ένα χαλασμένο τρένο κατά τη διάρκεια μιας νύχτας με πανσέληνο και πολιορκούνται από έναν αιμοβόρο λυκάνθρωπο. Θα καταφέρουν οι άτυχοι επιβάτες να επιβιώσουν αυτήν την κολασμένη νύχτα;

Το σενάριο του Howl έχουν επιμεληθεί οι Mark Huckerby και Nick Ostler ενώ το cast αποτελείται από τους Ed Speleers, Holly Weston, Elliot Cowan, Amit Shah, Sam Gittins, Shauna Macdonald και Rosie Day. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία. Παρακάτω εξασφαλίσαμε για σας το αρκετά μεγάλο σε διάρκεια trailer ώστε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από την ταινία. Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

howl poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
lathostainies.blogspot.com
8 χρόνια πριν

Ωραίο φαίνεται, για να δούμε…

Latest articles

Related articles