Ο Samuel Jackson στο νέο Saw

Όπως είχαμε ενημερώσει σε παλιότερη είδηση, το franchise του Saw δεν έχει τελειώσει ακόμα με τη δημιουργία ταινίας-reboot να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό το όνομα του σπουδαίου κωμικού Chris Rock ως μέλος του πρωταγωνιστικού cast. Αλλά μετά από έντονη φημολογία άλλο ένα δυνατό όνομα ηθοποιού επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για τον Samuel Jackson, τον μεγάλο αυτό star που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε διαφορετικά κινηματογραφικά είδη με χαρακτηριστική άνεση προσαρμογής. Ο Samuel Jackson θα πρωταγωνιστήσει λοιπόν μαζί με τον Chris Rock στο νέο φιλμ Saw το οποίο αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας προς τα τέλη Οκτώβρη του 2020.

Άλλοι ηθοποιοί που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Max Minghella (The Handmaid’s Tale) και Marison Nichols (Riverdale). Καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει μέχρι στιγμής την συμμετοχή του Tobin Bell, του ανθρώπου που ταυτίστηκε με το αιματηρό αυτό franchise. Μείνετε λοιπόν μαζί μας για κάθε νεότερο.

Θυμηθείτε λεπτομέρειες γύρω από το νέο Saw στην παλιότερη ανάρτησή μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ