Νέο video game τρόμου ανακοίνωσε η Microsoft

Ευχάριστη είδηση για τους φίλους των horror video games. Σε πρόσφατο συνέδριο του τμήματος Xbox της Microsoft ανακοινώθηκε η δημιουργία και κυκλοφορία ενός νέου παιχνιδιού με ανάπτυξη από την SOEDESCO.

Το παιχνίδι θα ονομάζεται ENKI και θα ανήκει στην διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια Survival Horror κατηγορία. Ο εκπρόσωπος της SOEDESCO χαρακτήρισε το παιχνίδι ως μια τρομακτική εμπειρία διαφυγής με πολλά διαφορετικά τελειώματα ώστε κάθε παιχνίδι να είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Ο παίχτης θα βρίσκεται κλεισμένος σε ένα σκοτεινό κελάρι και θα προσπαθεί να δραπετεύσει χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα και λύνοντας γρίφους προτού καταφτάσει ένας επικίνδυνος serial killer. Οι τρόποι διαφυγής θα είναι πολλοί και ποικίλοι.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας διαφυγής ο παίχτης ανακαλύπτει πληροφορίες και για τον serial killer που τον παγίδεψε στο δωμάτιο σε μια ιστορία που εμπλουτίζεται κι από στοιχεία απόκρυφης μαγείας και μυστηρίου.

Το ENKI θα διατεθεί για Xbox One χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Οι gamers λοιπόν, ας παραμείνουν στο ακουστικό τους. Όσοι θέλετε να μπείτε στο κλίμα του παιχνιδιού δείτε παρακάτω ένα σύντομο trailer που δημοσίευσε η Microsoft ως ορεκτικό. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ