Έρχεται νέα ταινία «Halloween»

Είναι σίγουρα από τις πιο ηχηρές ειδήσεις της εβδομάδας, αν όχι του μήνα! Οι εταιρίες Dimension Films και Trancas International Films ανακοίνωσαν επίσημα ότι ο θρυλικός σφαγέας Michael Myers θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με νέα ταινία τρόμου που θα φέρει τον τίτλο «Halloween Returns».

Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός των δύο ταινιών τρόμου «The Collector (2009) / The Collection» (2012) Marcus Dunstan. Το σενάριο θα αναλάβει ο ίδιος μαζί με τον Patrick Melton και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο. Άγνωστοι παραμένουν ακόμα οι ηθοποιοί.

Σχετικά με το «Halloween Returns» ο εκπρόσωπος της The Weinstein Company & Dimension Films, Bob Weinstein δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο Michael Myers έκανε διάλειμμα για πολύ καιρό από τη μεγάλη οθόνη και γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί ανυπομονούν για την επιστροφή του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Trancas και ανυπομονούμε να ξαναδώσουμε στο κοινό παγκοσμίως μία από τις τρομακτικότερες ταινίες αυτού του κλασικού franchise»

Όσον αφορά την υπόθεση γνωρίζουμε ότι θα περιστρέφεται γύρω από ένα δεκαοχτάχρονο παιδί ενός θύματος του Myers που μαζί με το παιδί ενός αστυνομικού παθιασμένου με το κυνηγητό του περιβόητου φονιά, ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν την εκτέλεση του θανατοποινίτη Myers. Όταν όμως η κατάσταση στραβώνει και ο Myers δραπετεύει, τα δύο παιδιά και οι φίλοι τους βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Το «Halloween Returns» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Θυμίζουμε ότι οι ταινίες του franchise είναι ήδη 10 στον αριθμό με την ταινία του 2007 του Rob Zombie να αποτελεί reboot της προηγούμενης σειράς ταινιών Halloween που ξεκίνησαν από την κλασική ταινία του 1978 του John Carpenter. Στο πλαίσιο του reboot κυκλοφόρησε και το «Halloween II» το 2009 (πάλι από τον rob Zombie) και αυτό που έρχεται θα είναι η τρίτη ταινία της επανεκκίνησης. Εξού και ο εναλλακτικός τίτλος του «Halloween III».

Αναμένουμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles