Ο Μεγαλόδοντας (The Black Demon): Από 1η Ιουνίου στα ελληνικά cinema

Να και μια διαφορετική ταινία τρόμου που σύντομα θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ταινίες με γιγάντιους καρχαρίες δεν έρχονται συχνά στις ελληνικές αίθουσες (Το The Meg ήταν από τις ελάχιστες εξαιρέσεις). Αλλά την 1η Ιουνίου 2023 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον «Μεγαλόδοντα» ή «The Black Demon» σε σκηνοθεσία Adrian Grunberg.

Υπόθεση:

Ο Πολ παίρνει την οικογένειά του σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να επιθεωρήσει μια εξέδρα πετρελαίου που έχει η εταιρεία του. Μόλις βγουν εκεί, βρίσκει το μέρος σχεδόν εγκαταλελειμμένο με λίγους τρομαγμένους εργάτες που του λένε ότι η εξέδρα έχει δεχθεί επανειλημμένα επίθεση από έναν μεγαλόδοντα καρχαρία, ο οποίος είναι μέρος ενός μεξικανικού θρύλου. Με την εξέδρα να βυθίζεται σταδιακά στο νερό και τον καρχαρία να τους κυνηγά, πρέπει να βρει έναν τρόπο να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή, και να μείνει ζωντανός. Σύμφωνα με ιστορίες από ψαράδες γύρω από τη Μπάχα Καλιφόρνια, ο θρύλος του Μαύρου Δαίμονα έχει ειπωθεί από γενιά σε γενιά. Λέγεται ότι χιλιάδες ψαράδες έχουν πεθάνει αντιμέτωποι με αυτό το πλάσμα, λόγω του γεγονότος ότι τα σώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ. Λέγεται επίσης ότι ο Μαύρος Δαίμονας είναι ο δολοφόνος εκατοντάδων φαλαινών που βρίσκονται νεκρές κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια επίθεση από ένα τεράστιο θηρίο”.

Πρωταγωνιστούν οι Omar Chaparro, Bolivar Sanchez, Carlos Solorzano, Josh Lucas, Fernanda Urrejola και Venus Ariel. Το σενάριο έχουν γράψει οι Carlos Cisco και Boise Esquerra. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 40 λεπτά.

Ο Μεγαλόδοντας poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles