Γενέθλια Θανάτου (Happy Death Day): Στις 26 Οκτωβρίου η Πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από τον σκηνοθέτη των Paranormal Activity: The Marked Ones και Scouts Guide to the Zombie Apocalypse, Christopher Landon έρχεται στη χώρα μας αυτό το χαβαλεδιάρικο slasher με την πρωτότυπη υπόθεση. Το Happy Death DayΓενέθλια Θανάτου όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του) θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 (κυκλοφορία της UIP).

Ας δούμε την αλλόκοτη περίληψη όπως περιγράφεται στην ελληνική έκδοση:

«Στη νέα ταινία τρόμου, με τις εύστοχες κωμικές ανάσες, ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μπ. Λάντον (Paranormal Activity: The Marked Ones), μας αφηγείται μια δολοφονία που λαμβάνει χώρα ξανά και ξανά με το ίδιο πάντα θύμα. Η Τρι Γκέλμπμαν (Τζέσικα Ροθ), μια σνομπ φοιτήτρια, που το μόνο που την αφορά είναι να περνάει καλά, δίχως να την ενδιαφέρει αν πληγώνει με τη συμπεριφορά της τους γύρω της, δολοφονείται την ημέρα των γενεθλίων της, και ξυπνά το επόμενο πρωί για να ξαναζήσει την ίδια μέρα του βάναυσου θανάτου της ξανά και ξανά και ξανά… Αυτή, όμως, η επανάληψη της ίδιας ημέρας είναι που της δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα του δράστη προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία της».

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο συγγραφέας κόμικ Scott Lobdell (X-Men, Generation X). Πρωταγωνιστούν οι Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken και Rob Mello. Η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στη 1 ώρα και 36 λεπτά.

Το trailer παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά δημιουργεί και επιφυλάξεις. Τσεκάρετέ το παρακάτω.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ