Η Peyton List σε νέα σειρά τρόμου της Paramount

Η αγαπημένη σε πολλούς νεαρή ηθοποιός Peyton List που πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στη δημοφιλή σειρά πολεμικών τεχνών «Cobra Kai» έχει ήδη σφραγίσει το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική καριέρα της. Συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά νεανικού τρόμου υπό την αιγίδα των Paramount και AwesomenessTV που θα βασίζεται σε επερχόμενη νουβέλα τρόμου των Nate Trinrud και Megan Trinrud (θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2023).

Η σειρά θα ονομάζεται School Spirits και θα επικεντρώνεται σε μια νεαρή φοιτήτρια (Peyton List) που ταξιδεύει στη «μεταθανάτια ζωή» προκειμένου να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισής της και των συμμαθητών της που έχουν επίσης παγιδευτεί στο «limbo» του σχολείο τους.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Pretty Little Liars, Oliver Goldstick θα είναι ο δημιουργός και γενικός υπεύθυνος της σειράς. Θα έχει επίσης καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τις Nate και Megan Trinrud οι οποίες θα γράψουν και το σενάριο του «πιλότου». Το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τον Max Winkler ο οποίος έχει σκηνοθετήσει πολλά τηλεοπτικά επεισόδια για διάφορες σειρές.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία έναρξης της σειράς αλλά από τα δεδομένα που έχουμε, οδεύει μάλλον προς τα τέλη του 2023. Θα επανέλθουμε όταν προκύψουν νεότερα. Μείνετε μαζί μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ