Νέο «νοσοκομειακό» φιλμ τρόμου με την Jenna Ortega

Ένα ιδιόρρυθμο βίαιο φιλμ κωμικού τρόμου με συνωμοσιολογική διάθεση και σε νοσοκομειακό περιβάλλον πρόκειται να δει το φως της κυκλοφορίας τον ερχόμενο Ιούλιο. Πρόκειται για το «American Carnage» σε σενάριο των Hallivis Brothers και σκηνοθεσία του Diego Hallivis. Πρωταγωνίστριά θα είναι η ανερχόμενη νεαρή ηθοποιός Jenna Ortega που την απολαύσαμε πρόσφατα στα «Scream» (2022) και «Χ» (2022).

Η υπόθεση έχει να κάνει με την εντολή που εκδίδει ένας κυβερνήτης να συλληφθούν όλα τα παιδιά των παράνομων μεταναστών και μόνο όσα από αυτά δεχτούν να εργαστούν σε γηροκομείο ως «νοσοκόμοι» θα γλιτώσουν την σύλληψη. Οι εθελοντές διαπιστώνουν όμως ότι ο κυβερνήτης και η διεύθυνση του γηροκομείου όπου εργάζονται έχουν στα σκαριά διαβολικά σχέδια για τους εθελοντές και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί.

Εκτός από την Jenna Ortega στο cast θα βρούμε επίσης τους Jorge Lendeborg Jr, Allen Maldonado, Bella Ortiz, Jorge Diaz, Yumarie Morales, Catherine McCafferty, Brett Cullen και Eric Dane. Το «American Carnage» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και On Demand στις 15 Ιουλίου 2022.

Στην παρούσα είδηση μπορείτε να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από το φιλμ βλέποντας το διασκεδαστικό επίσημο trailer.

american carnage poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ