Πληροφορίες για το νέο Frankenstein του Guillermo Del Toro

Οι φίλοι του κλασικού τρόμου και συγκεκριμένα του θρυλικού μυθιστορήματος «Frankenstein» αναμένουν με αγωνία το νέο φιλμ που θα αποδώσει ξανά την ιστορία του βιβλίου σε ταινία. Όπως είναι γνωστό ο καταξιωμένος κινηματογραφιστής Guillermo Del Toro έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει αλλά και να γράψει το σενάριο του φιλμ για λογαριασμό του Netflix όπου και θα προβληθεί.

Σχετικά με το cast, πρόσφατα έγινε γνωστή η προσθήκη του ηθοποιού Christoph Waltz (Inglorious Basterds). Άλλα μέλη του cast που έχουν ανακοινωθεί αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το Netflix είναι οι Mia Goth (Pearl), Oscar Isaac (Moon Knight) και Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man).

Ο Del Toro θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τον συχνό συνεργάτη του Alexandre Desplat για τη δημιουργία του soundtrack και στην παραγωγή με τον επίσης συνηθισμένο συνεργάτη του Gary Ungar. Τα γυρίσματα του νέου Frankestein αναμένεται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2024 και μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ