The Exorcist: Believer (Ο Εξορκιστής: Πιστός): σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Η έκτη ταινία στο franchise του Εξορκιστή είναι γεγονός και σύντομα θα την δούμε κι από τα μέρη μας. Το «The Exorcist: Believer» (Ο Εξορκιστής: Πιστός) λειτουργεί ως sequel της κλασικής πρώτης ταινίας του 1973 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023.

Περίληψη:

«Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ».

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο David Gordon Green (Halloween Kills, Halloween ends) Πρωταγωνιστούν οι Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone και Olivia O’Neill. Η διάρκεια της ταινίας είναι 111 λεπτά.

Ο Εξορκιστής Πιστός

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ