Πόσο γλυκά με σκοτώνεις 2 | 28 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Τριανόν

Δελτίο Τύπου

Το φετινό Halloween θα είναι ακόμη πιο τρομακτικό με το “Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2” της drag performer Μελίτας Σκαμπώ!

Η αγαπημένη μας Μελίτα Σκαμπώ, επιστρέφει αυτή τη σεζόν για να κάνει το Halloween ακόμη πιο τρομακτικό με το show “Πόσο Γλυκά Με Σκοτώνεις 2”. Μετά την soldout επιτυχία της περσινής χρονιάς, το μοναδικό αυτό event επιστρέφει με νέες εκπλήξεις και ακόμη περισσότερη διασκέδαση -και μόνο για μια βραδιά!

Η Μελίτα είναι γνωστή για την εκπληκτική φωνή της, τον ευρηματικό τρόπο που παντρεύει τη σάτιρα με την διάδραση, και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή. Σε αυτό το show, συνδυάζει τον αγαπημένο της τομέα του drag με ζωντανό τραγούδι, stand-up comedy και αυτοσχεδιασμό, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Το θέμα του show είναι αφιερωμένο στον τρόμο, και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την αγωνία και το κέφι με αποσπάσματα από κλασικές ταινίες φρίκης. Καθώς τα clips θα παίζουν, η Μελίτα θα ερμηνεύει πασίγνωστα τραγούδια που θα σας καθηλώσουν, ενώ η κινηματογραφικών διαστάσεων οθόνη θα προβάλλει εντυπωσιακά γραφικά τοποθετώντας σας μέσα στη δράση!

Αυτή η βραδιά δεν είναι απλώς ένα θέαμα, είναι μια διαδραστική εμπειρία που θα σας κάνει να γελάσετε, να σκεφτείτε και να τρομάξετε -αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, γνωστοί χαρακτήρες από ταινίες τρόμου θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια σας μέσω τεχνητής νοημοσύνης, προσθέτοντας ακόμη ένα στοιχείο που θα σας κεντρίσει τις αισθήσεις.

Μην το χάσετε!

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Ημερομηνία: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου

Ώρα: 21:00

Τοποθεσία: Κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21 Αθήνα (Μετρό Βικτώρια)

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Διάρκεια παράστασης: 90’

Προπώληση https://www.more.com/theater/lgbtqi/melita/

και στο ταμείο του κινηματογράφου Τριανόν.

Ο κινηματογράφος Τριανόν είναι πλήρως προσβάσιμος χωρίς φραγμούς για τα άτομα με αναπηρία και τα εμποδιζόμενα άτομα.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ