Πρώτες πληροφορίες για το reboot του The Grudge

Το μεταφυσικό φιλμ τρόμου The Grudge (2004) μπορεί ήδη να θεωρείται κλασικό στον τομέα του για τη «μετά 90s» εποχή του τρόμου αυτό όμως δεν εμποδίζει τη Sony Pictures Worldwide Acquisitions να έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για δημιουργία reboot των σχετικών ταινιών ώστε να προσελκύσει και το πιο νέο ηλικιακά κοινό στο μύθο του The Grudge.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά το cast της πρώτης ταινίας του reboot. Το όνομα «βόμβα» είναι φυσικά η μοναδική Lin Shaye που το κοινό αγάπησε μέσα από τις διάσημες ταινίες supernatural τρόμου Insidious. Εκτός όμως από την Lin Shaye το φιλμ πλαισιώνεται από μερικούς ακόμα αξιοπρόσεκτους ηθοποιούς όπως John Cho, Demian Bichir (Fear the Walking Dead) και Andrea Riseborough (The Death of Stalin).

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του νέου φιλμ υπογράφει ο Nicolas Pesce (Piercing). Ο γνωστός και αγαπημένος μας Sam Raimi θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Rob Tapert για λογαριασμό της Ghost House ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Nathan Kahane και Erin Westerman εκ μέρους της Good Universe.

Αν και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής λεπτομερείς πληροφορίες για το περιεχόμενο του φιλμ παραθέτουμε την δήλωση του ίδιου του Sam Raimi στο Variety για το πώς έχει οραματιστεί το νέο Grudge:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα επανεκτέλεση. Επιστρέψαμε στο αρχικό υλικό προκειμένου να παραδώσουμε μια ασταμάτητη και συναρπαστική μεταφυσική διαδρομή που εξερευνά τον τρόμο των αμερικάνικων προαστίων.

Θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο. Αλήθεια εσείς πιστεύετε ότι χρειάζεται το σχετικό reboot η σκηνή του τρόμου; Αναμένουμε τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ