Το Sequel του 47 Meters Down έρχεται το 2019

Από τον σκηνοθέτη του πρόσφατου «The Strangers: Prey at Night» Johannes Roberts έρχεται αυτό εδώ το sequel με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Ιουνίου 2019. Ο Roberts είχε σκηνοθετήσει και το πρώτο 47 Meters Down του 2017 καθώς και το μεταφυσικό θρίλερ The Other Side of the Door (2016).

Ακολουθώντας τα χνάρια του αρχικού φιλμ με τους φονικούς καρχαρίες, το 48 Meters Down είναι μια ταινία θαλάσσιου τρόμου/θρίλερ, σε σενάριο του ίδιου του σκηνοθέτη και του Ernest Riera με τον οποίο έγραψαν το 47 Meters Down. Παραγωγοί θα είναι οι James Harris, Mark Lane, Wayne Marc Godfrey και Robert Jones από την The Fyzz Facility.

Το 48 Meters Down μας ταξιδεύει στη Βραζιλία και ακολουθεί πέντε φίλες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη χώρα των ατελείωτων πάρτι και των όμορφων παραλιών. Οι κοπέλες μαθαίνουν για τα υποθαλάσσια ερείπια μιας πόλης άγνωστης στους τουρίστες και αποφασίζουν να τα εξερευνήσουν. Όσο βαθύτερα όμως κολυμπάνε στο λαβυρινθώδες αυτό σύστημα τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος καθώς το μέρος αποτελεί κατοικία φονικών καρχαριών!

Για τη δουλειά του σκηνοθέτη πάνω σ’ αυτό το sequel, ο παραγωγός Wayne Marc Godfrey δήλωσε τα εξής:

Ο Johannes πλάθει επιδέξια την αφήγηση με ανατροπές που εντείνουν το σασπένς και τον ενθουσιασμό. Γνωρίζουμε ότι αυτό το sequel θα αποτελέσει μια συναρπαστική κούρσα που θα στείλει τους θεατές ανά τον κόσμο βαθύτερα στα λημέρια των καρχαριών.

Wayne Marc Godfrey

Ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του Byron Allen, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλου των Entertainment Studios που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα και τη διανομή του 48 Meters Down:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέραμε τους ανθρώπους που δημιούργησαν το 47 Meters Down. Το sequel 48 Meters Down έχει τις προοπτικές να γίνει ένα μεγάλο κινηματογραφικό event του καλοκαιριού. Αυτό το γεμάτο καρχαρίες ψυχολογικό θρίλερ/τρόμου θα ενθουσιάσει τους θεατές και θα τους καθηλώσει στις θέσεις τους τρομοκρατημένους από τα τρομερότερα αρπακτικά του κόσμου!!!

Byron Allen

Το 2019 βρίσκεται μακριά ακόμα. Υπομονή μέχρι τότε λοιπόν και ελπίζουμε ότι το οπτικό υλικό που θα έρθει θα εντείνει το ενδιαφέρον μας γι’ αυτό το πολυαναμενόμενο sequel.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ