Woken: Post-Apocalyptic Τρόμος από την Ιρλανδία

Woken είναι ο τίτλος ενός νέου φιλμ τρόμου σε μετα-αποκαλυπτική εποχή που έρχεται από την μακρινή Ιρλανδία και την Fantastic Films. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Erin Kellyman (Solo: A Star Wars Story, The Green Knight) και Maxine Peake (Anne, Rules of the Game) ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτάρης Alan Frier.

Στο φιλμ ένα νησί της Βόρειας Θάλασσας έχει γίνει το καταφύγιο της ανθρωπότητας μετά από μια πανδημία που έχει αποδεκατίσει τον ανθρώπινο πληθυσμό. Η Anna (Kellyman) ξυπνά όντας σε εγκυμοσύνη χωρίς να θυμάται ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Ούτε αναγνωρίζει την Helen και τον Peter που προσπαθούν να την βοηθήσουν. Τρομακτικές αποκαλύψεις θα ακολουθήσουν που θα σοκάρουν την Anna η οποία πρέπει ταυτόχρονα να παλέψει και με τους προσωπικούς της υπαρξιακούς φόβους.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει αλλά ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Woken». Μείνετε λοιπόν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ