Νέο ψυχολογικό θρίλερ οδεύει προς τις Κάννες

«Brightwater» είναι ο τίτλος ενός νέου αξιοπρόσεκτου ψυχολογικού θρίλερ που αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών (17-28 Μαΐου) αναζητώντας αγοραστή για τη διανομή του.

Με πρωταγωνιστές τους Emily Browning (American Gods), Scoot McNairy (Narcos: Mexico) και Jack Reynor (Midsommar) το «Brightwater» φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τα νερά. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Lance Edmands που μας είχε δώσει την ενδιαφέρουσα δραματική ταινία του 2013 «Bluebirds».

Η υπόθεση του νέου φιλμ ακολουθεί έναν αρχιτέκτονα ο οποίος ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο νησί του Maine για να χτίσει ένα πολυτελές τουριστικό θέρετρο. Όταν η φιλενάδα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ξεκινάει μια απελπισμένη προσπάθεια αναζήτησης που επηρεάζει δραματικά τον ψυχικό του κόσμο.

Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει ο Joe Pirro της Symbolic Exchange, μαζί με τον Alex Lipschultz. Οι Stephen Kelliher και Sophie Green της Bankside Films εργάστηκαν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον James Schamus.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ