Ο Dee Snider ετοιμάζει νέα ταινία τρόμου

Απροσδόκητο νέο. Ο διάσημος frontman του glam metal συγκροτήματος Twisted Sister, Dee Snider, ανακοίνωσε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Twitter ότι θα δημιουργήσει μια νέα ταινία τρόμου.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι η προ-παραγωγή θα ξεκινήσει σε 4 εβδομάδες περίπου. Ο ίδιος θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο της ταινίας. Ο τίτλος δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα.

Η τελευταία φορά που ο Snider έχει ασχοληθεί με ταινία τρόμου ήταν το μακρινό 1998 στο φιλμ «Strangeland», υποδυόμενος τον μανιακό Captain Howdy που παρέσυρε τα θύματά του μέσω internet σε αιματηρές τελετές body modification. Ο ίδιος μάλιστα είχε επιμεληθεί και το σενάριο σε εκείνη την ταινία που δεν είναι τόσο γνωστή σήμερα είναι η αλήθεια.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το project του Dee Snider όποτε αυτά ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ