Νέο θρίλερ από τον Alexandre Aja με την Halle Berry

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο κινηματογραφικό πόνημα του σπουδαίου Γάλλου κινηματογραφιστή Alexandre Aja (High Tension) θα είναι το ψυχολογικό θρίλερ «Mother Land». Στο φιλμ θα πρωταγωνιστήσει η διάσημη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry (Gothika, Catwoman).

Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα και τους δίδυμους γιους της οι οποίοι έχουν βασανιστεί από ένα διαβολικό πνεύμα για πολλά χρόνια. Όταν όμως ένα από τα αγόρια αναρωτιέται αν το πνεύμα είναι αληθινό, ο ιερός δεσμός της οικογένειας σπάει και ξεκινά ένας σκληρός αγώνας επιβίωσης.

Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα. Τα γυρίσματα του «Motehr Land» αναμένεται να ξεκινήσουν από το επόμενο έτος. O Aja θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τους Shawn LevyDan Cohen και Dan Levine. Η Halle Berry και ο Holly Jeter θα εργαστούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί, και οι Kevin Coughlin και Ryan Grassby θα γράψουν το σενάριο.

Θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρξουν νεότερα για αυτό το πολυαναμενόμενο project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ