Πράσινο φως για το remake του The Others

Αν και πολλοί φίλοι του cinema τρόμου θα συμφωνούν ότι το κλασικό The Others με τη Nicole Kidman είναι μια ταινία τρόμου που δεν χρειάζεται επανεκτέλεση, οι επιχειρηματίες του κινηματογράφου επιδεικνύουν διαφορετική στάση ακόμα μια φορά.

Όπως μάθαμε λοιπόν πρόσφατα, η εταιρία Sentient Entertainment με έδρα το L.A. κέρδισε σε διαγωνισμό την απόκτηση των δικαιωμάτων της ιστορικής ταινίας τρόμου του Alejandro Amenábar και θα προχωρήσει στην υλοποίηση του remake. Ο στόχος είναι να δοθεί στο φιλμ το απαραίτητο φρεσκάρισμα και η προσαρμογή σε μοντέρνες φόρμες.

Την παραγωγή του remake θα αναλάβουν οι Renee Tab και Christopher Tuffin από τη Sentient καθώς και ο Lucas Akoskin της Aliwen Entertainment. Ο «βετεράνος» Ισπανός παραγωγός Cerezo (Lucky Star) θα έχει χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους Guido Rud, Michael Miller και Jeeny Miller.

Αυτά προς το παρόν. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ