Το Cannibal Holocaust βγαίνει σε video game!

Ποιος θα περίμενε ότι εν έτει 2020 ένα από τα πιο κακόφημα cult φιλμ τρόμου θα κυκλοφορήσει σε video game; Κι όμως αυτή είναι η πραγματικότητα για το κλασικό ανοσιούργημα του Ιταλού Ruggero Deodato, Cannibal Holocaust (1980)!

Σε εορτασμό λοιπόν των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του φιλμ, ο Deodato και η Fantastico Studio κυκλοφορούν το Νοέμβρη του 2020 το video game Cannibal για Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC και κινητό τηλέφωνο.

Το Cannibal περιγράφεται ως διαδραστικό horror adventure όπου ο παίκτης ελέγχει διάφορους χαρακτήρες οι οποίοι αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν στις ζούγκλες του Βόρνεο, μέχρι να αποκαλυφθεί η πιο συνταρακτική συνέχεια της ιστορίας. Ο Ruggero Deodato έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία και το σενάριο του παιχνιδιού ενώ θα περιληφθούν τα original γραφικά του Solo Macello.

Υπομονή μέχρι το Νοέμβρη λοιπόν. Προς το παρόν τσεκάρετε το πρώτο announcement trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για το παιχνίδι.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ