Ανακοινώθηκε δεύτερη σεζόν για το Locke & Key

Η αξιόλογη σειρά τρόμου του Netflix που απολαύσαμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε θα έχει τελικά και συνέχεια. Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανανέωσε το Locke & Key με δεύτερο κύκλο χωρίς όμως να είναι γνωστή η ημερομηνία έλευσης του.

Η σειρά που βασίζεται σε σειρά βιβλίων κόμικ θα επαναφέρει τους βασικούς ήρωες της οικογένειας Locke οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους ως φύλακες των υπερφυσικών κλειδιών του σπιτιού τους.

Οι δημιουργοί της σειράς, Carlton Cuse και Meredith Averill έκαναν σχετικές δηλώσεις για την ανανέωση της επιτυχημένης δουλειάς τους:

«Είμαστε ευγνώμονες στο Netflix για την υποστήριξή τους, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και ανυπομονούμε να σας φέρουμε το εντυπωσιακό επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας μας».

Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η δεύτερη αυτή σεζόν μιας εκ των πιο συμπαθητικών horror σειρών του πρώιμου 2020. Επί τη ευκαιρία διαβάστε την κριτική μας για την πρώτη σεζόν του Locke & Key που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει