Τρεις ταινίες τρόμου σύντομα στα ελληνικά cinema!

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του τρόμου στη χώρα μας αφού ο τρέχων και ο επόμενος μήνας αναμένονται φουλ τρομακτικοί. Πέρα από το A Quiet Place (Ένα Ήσυχο Μέρος) για το οποίο είχαμε γράψει και έρχεται στις αίθουσες στις 5 Απριλίου, άλλες τρεις ταινίες τρόμου πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους μέσα στον Απρίλιο και το Μάιο.

Πρόκειται για τις Amityville the Awakening (Amytiville: Το Ξύπνημα), Ghost Stories (Ιστορίες Φαντασμάτων) και Incident in a Ghostland (Το Κουκλόσπιτο του Τρόμου).

Πάμε όμως να δούμε λεπτομέρειες για την καθεμία και τις ημερομηνίες πρεμιέρας.

Amityville the Awakening (Πρεμιέρα: 19 Απριλίου)

Περίληψη:

Ένα από τα πιο διάσημα franchise ταινιών τρόμου παγκοσμίως, επιστρέφει πιο τρομακτικό από ποτέ. Η Μπελ, η μικρή της αδελφή και ο αδελφός της που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, μετακομίζουν με τη μητέρα τους, Τζόαν, σε ένα νέο και παράξενο σπίτι στο Άμιτιβιλ, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην κοστοβόρα θεραπεία υγείας του νεαρού Τζέιμς. Κάποια περίεργα φαινόμενα, όμως, –συμπεριλαμβανομένης και της ανεξήγητης, θαυματουργής ίασης του νεαρού αδελφού– δεν θ’ αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα η Μπελ να υποψιαστεί πλέον ότι η μητέρα τους απέκρυψε την πλήρη ανατριχιαστική αλήθεια για το μυστηριώδες σπίτι… Όταν πλέον συνειδητοποιήσουν όλοι ότι το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν είναι το ξακουστό στοιχειωμένο σπίτι του Άμιτιβιλ, ίσως να είναι αργά. Υπάρχει άραγε τρόπος να βγει κανείς από την κόλαση;

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Franck Khalfoun

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Jason Leigh, Bella Thorne, Mckenna Grace

Ghost Stories (Πρεμιέρα: 19 Απριλίου)

Περίληψη:

Ο καθηγητής Φιλιπ Γκουντμαν είναι ψυχολόγος και αρκετά σκεπτικιστής, του οποίου ο ορθολογισμός δοκιμάζεται στα άκρα όταν πέφτει στα χέρια του ένας ξεχασμένος φάκελος που περιέχει τρεις τρομακτικές ιστορίες φαντασμάτων. Επηρεασμένος από αυτά που διάβασε ξεκινάει μία έρευνα ώστε να δώσει λογικές εξηγήσεις σε αυτά τα γεγονότα. Καθώς ο Γκούντμαν ερευνά τις υποθέσεις συναντά τρεις βασανισμένους ανθρώπους, ο καθένας με μια ιστορία τρομακτικότερη από την άλλη, αλλόκοτη και ανεξήγητη. Ο νυχτοφύλακας Τόνι είχε με τρομακτική συνάντηση με ένα φάντασμα σε μία άδεια αποθήκη, πράγμα που τον στοιχειώνει για χρόνια. Ο έφηβος Σάιμον έκανε μια νυχτερινή βόλτα με το αυτοκίνητο που τον κατέστησε από εκείνη την στιγμή ανίκανο να κοιμηθεί. Και ο Μάικ ένας αναιδής τραπεζικός, αναθεώρησε στο έπακρο τον τρόπο που σκέπτεται όταν ανήσυχα πνεύματα εμφανίστηκαν στην μέχρι τότε τέλεια ζωή του.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Jeremy Dyson, Andy Nyman

Πρωταγωνιστούν: Andy Nyman, Martin Freeman, Paul Whitehouse

Incident in a Ghostland (Πρεμιέρα 10 Μαΐου)

Περίληψη:

Μια μητέρα και οι δύο κόρες της κληρονομούν το σπίτι της θείας τους. Το πρώτο τους βράδυ εκεί η μητέρα θα αναγκαστεί να προστατεύσει τις κόρες της από δολοφονικούς εισβολείς. Δεκαέξι χρόνια μετά οι δύο αδερφές θα επιστρέψουν στο σπίτι και τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται περίεργα.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Pascal Laugier

Πρωταγωνιστούν: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones

Προετοιμαστείτε λοιπόν για δύο γεμάτους από τρόμο μήνες. Ας ελπίσουμε οι εν λόγω ταινίες να μας αποζημιώσουν για την αναμονή!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ