Πρόσκληση: Μια υποσχόμενη ελληνική σειρά μυστηρίου-θρίλερ

Η νέα μίνι σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από τον Ιούλιο στο διαδίκτυο (YouTube) στο κανάλι Invitation, όπου έχουν παιχτεί τα δύο πρώτα επεισόδια και σε λίγες μέρες θα ανεβούν τα επόμενα. Τα επεισόδια της σειράς είναι δέκα.

Το ελληνικό νεανικό κοινό έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια την έντονη τάση του προς τις σειρές μυστηρίου – θρίλερ, είδος στο οποίο ανήκει και η “Πρόσκληση” , μια φιλόδοξη σειρά με βασικό της θέμα την εξαφάνιση, κάτω από ανεξιχνίαστες και μεταφυσικές συνθήκες, ενός διάσημου κι επιτυχημένου καθηγητή ιατρικής, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα από τη μακρινή Αυστραλία, με σκοπό τη βράβευσή του!!!

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το καστ είναι σχετικά νέοι στο χώρο αλλά με μεγάλο ταλέντο στην υποκριτική. Guest Star ο σπουδαίος και γνωστός ηθοποιός Βύρωνας Κολάσης, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Αλέξανδρου Κέρμαν.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νεκτάριος Χατζαντώνης, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με την πένα του και τη ματιά του στα βαθύτερα μονοπάτια των μεταφυσικών φαινομένων και στα ανεξήγητα μυστήρια της ζωής μέσα από μια ιστορία γεμάτη ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

πρόσκληση cast

Υπόθεση σειράς:

Μια ομάδα εξερευνητών καλείται από την αστυνομία να εξιχνιάσει μια άλυτη ως τώρα υπόθεση. Ο Κερμαν ένας Ελληνοαυστραλός επιστήμονας έρχεται στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την κόρη του Ναταλία προκειμένου να παρευρεθεί σε μια δεξίωση προς τιμήν του, στην οποία όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ! Και μέσα σ’ όλα αυτά τ’ αναπάντεχα γεγονότα και κατά ένα μυστηριώδη τρόπο η πρόσκληση της δεξίωσης του δόκτωρος θα βρεθεί σ’ ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Δυστυχώς, εως σήμερα η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τον άτυχο Κέρμαν και την κόρη του. Έτσι αναγκάζονται να ζητήσουν την βοήθεια της μεγαλύτερης εξερευνητικής ομάδας αποκαλούμενης ως ”Σ.Κ.Ι.Α.” για να λύσουν αυτό το τόσο ανεξήγητο φαινόμενο. Η ομάδα αρχίζει να συλλέγει στοιχεία ώσπου παίρνουν την απόφαση να μπουν στο εργοστάσιο στο οποίο βρέθηκε περιέργως η περίφημη πρόσκληση. Ξαφνικά οι πόρτες του εργοστασίου κλειδώνουν χωρίς να το καταλάβουν!!!! Άραγε θα μπορέσουν ν’ αποδράσουν έχοντας βρει τον ένοχο ή θα θαφτούν για πάντα μέσα στο κτίριο πέρνωντας μαζί τους το μυστικό;;;

Και τελικά πού σταματάει η λογική και πού αρχίζει το παράλογο;;;;

Θα αντέξουν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό;;;

Διανομή:

Βύρωνας Κολάσης, Μαρίνα Μπασέτα, Βασίλης Ασημάκης, Σίμος Δρακόπουλος, Εύα Αλεξανδροπούλου, Τάνια Σακκά, Μανώλης Σκιαδάς, Πάνος Μπόρας, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Γιάννης Ζέρβας, Νικόλας Μουρελάτος, Μάρθα Μουτσάκη, Cate Capasso και η μικρή Ειρήνη Βέλλιου

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Χατζαντώνης

Επιμέλεια Σεναρίου: Βασιλική Ανδρεανίδου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Μουζάκης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Χαντζέας

Μοντάζ: Μηνάς Γιόξας

Ηχοληψία: Δήμητρα Ξερουτσίκου

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ορφανίδης

Ενδυματολόγος: Καλλιόπη Παπακώστα & Δέσποινα Γαβριήλ

Make Up Artist & Hair Stylist: Μαρία Λιμογιάννη & Εύα Λάλου

Φωτογράφος Σκηνής: Μαριάννα Διακομανώλη

πρόσκληση αφίσα
πρόσκληση Ιφιγένεια
πρόσκληση κέρμαν
πρόσκληση εικόνα

Πηγές: facebook.com, instagram.com, youtube.com

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles