3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου

Μετά από δύο πετυχημένες χρονιές, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου επιστρέφει αρχές Νοεμβρίου με πλούσιο πρόγραμμα μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών θρίλερ και τρόμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», διοργανώνει στον Δήμο Καλλιθέας, το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy Crime and Horror International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας, «Καλυψώ» (Γρ.Λαμπράκη 9 και Καλυψούς).

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 5 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.00 μ.μ.

Θα προβληθούν 82 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 27 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες αστυνομικές, θρίλερ, τρόμου,μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας και κινουμένων σχεδίων.Εκτός από τις ταινίες μυθοπλασίας υπάρχουν τεκμηρίωσης (ντοκυμαντέρ) καθώς και πειραματικές. Οι περισσότερες από τις ξένες ταινίες προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ μερικές πραγματοποιούν παγκόσμιες και πανευρωπαικές πρεμιέρες. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ και συμμετοχές σε Sitges, Goya κλπ.

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, θα προβληθεί σε Πανελλαδική πρεμιέρα το πολυβραβευμένο Ισπανικό ντοκυμαντέρ και υποψήφιο για βραβείο Goya “ Sad Hill Unearthed” (Desenterrando Sad Hill) που καταγράφει την προσπάθεια των κατοίκων της ισπανικής επαρχιακής πόλης Μπούργκος, να αποκαταστήσουν μερικές από τις τοποθεσίες όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα του διάσημου γουέστερν «Ο Καλός ο Κακός κι ο Άσχημος», με έμφαση στο νεκροταφείο Sad Hill, που κατασκευάστηκε ειδικά για την περίφημη τελική μονομαχία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες Διευθυντής Φεστιβάλ Γεώργιος Τσονωνάς 6979672445

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα του φεστιβάλ. Να είστε όλοι εκεί!

αφίσα ανατομίας, εγκλήματος και τρόμου 2019
πρόγραμμα ανατομίας, εγκλήματος και τρόμου 2019

Ενημέρωση για τις ταινίες με το πρόγραμμα, περιλήψεις, φωτογραφίες και βίντεο, στην ιστοσελίδα και στη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook: facebook.com, anatomyfest.weebly.com

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ