Countdown (Αντίστροφη Μέτρηση): Από 24 Οκτώβρη Ελλάδα

Ένα ακόμα φιλμ τρόμου φέρνει κοντά μας το κινηματογραφικό Φθινόπωρο. Πρόκειται για το Countdown (ελληνικός τίτλος: Αντίστροφη Μέτρηση) του καινούριου στο χώρο του τρόμου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Justin Dec. Η ελληνική πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 24 Οκτώβρη 2019 (κυκλοφορία της Odeon).

Περίληψη:

Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες; Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά.

Πρωταγωνιστούν οι Anne Winters, Elizabeth Lail, Charlie McDermott, Jordan Calloway, Peter Facinelli και Talitha Bateman. Τσεκάρετε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles