Νέο Ψυχολογικό Θρίλερ έρχεται στην Ελλάδα το Μάρτιο

Ένα πολύ ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ αναμένεται να περάσει από τους κινηματογράφους της χώρας μας τον ερχόμενο Μάρτιο. Πρόκειται για το Greta (ελληνικός τίτλος: Η Χήρα) όπου πρωταγωνιστεί η αγαπητή στους φίλους του τρόμου Chloë Grace Moretz. Η πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου 2019 (κυκλοφορία της Tanweer).

Περίληψη:

Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Neil Jordan, που σκηνοθέτησε το φιλμ τρόμου με βρικόλακες Byzantium (2012). Συν-συγγραφέας του σεναρίου είναι ο Ray Wright (Case 39). Πρωταγωνιστούν οι Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe, Colm Feore, Stephen Rea και Zawe Ashton.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 98 λεπτά. Τσεκάρετε επίσης το επίσημο trailer του «Greta» που αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ