Ταινία Ψυχολογικού Τρόμου ετοιμάζει ο Edgar Wright

Μπορεί ο Βρετανός Edgar Wright να έχει συνδέσει το όνομά του με action-horror ταινίες τύπου Shaun of the Dead (2004) και Hot Fuzz (2007), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για αλλαγή κατεύθυνσης, παραμένοντας όμως σε horror πλαίσια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Empire, ο Βρετανός κινηματογραφιστής έχει στα σκαριά μια νέα ταινία τρόμου που θα εστιάζει στον ψυχολογικό παράγοντα. Λέγεται ότι θα αφορά μια γυναίκα στην περιοχή Soho του Λονδίνου. Υφολογικά θα μοιάζει με κλασικές ταινίες ψυχολογικού τρόμου όπως τα Repulsion του Polanski και το Don’ t Look Now του Nicolas Roeg.

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι που μας έρχεται. Το σενάριο θα γράψει ο ίδιος μαζί με την Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). Αυτά προς το παρόν. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο μάθουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ