Reboot του Resident Evil με παραγωγό τον James Wan

Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να θεωρηθεί ευχάριστο νέο αλλά όπως και να ‘χει το reboot των ταινιών Resident Evil είναι γεγονός. Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της Constantin Film, Martin Moszkowicz ότι οι εργασίες για το reboot έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ενδιαφέρουσα πληροφορία έγκειται στο όνομα του παραγωγού του νέου franchise. Όπως σωστά διαβάζετε και στον τίτλο του άρθρου, ο καταξιωμένος James Wan (The Conjuring, Insidious) θα αναλάβει την παραγωγή ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο πρωτάρης Greg Russo. Οι δυο τους δουλεύουν παράλληλα και στη νέα ταινία Mortal Kombat που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

Η νέα σειρά ταινιών θα αποτελείται από 6 ταινίες όπως και το υπάρχον franchise. Επίσης το επιτελείο των ηθοποιών θα είναι εντελώς διαφορετικό. Αυτά προς το παρόν για το reboot του Resident Evil. Στο προσεχές μέλλον σίγουρα θα ακούσουμε περισσότερα και θα σας κρατάμε ενήμερους/ες.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ