Remake του Attack of the 50 Foot Woman από τον Tim Burton

Κι ενώ ο μεγάλος Tim Burton μόλις τελείωσε την σκηνοθετική δουλειά του πάνω στο sequel του Beetlejuice, κυκλοφόρησαν αποκλειστικές πληροφορίες μέσω του Deadline ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με ένα ακόμα παλιό, cult φιλμάκι, αυτή τη φορά όμως πολύ παλιότερο από τον Σκαθαροζούμη.

Μάθαμε λοιπόν ότι ο Tim Burton θα σκηνοθετήσει remake του παλιού φιλμ sci-fi/horror «Attack of the 50 Foot Woman»(1958) σε σενάριο του Gillian Flynn (Gone Girl, Sharp Objects). Δεν είναι η πρώτη φορά που η ταινία αυτή ξαναγυρίζεται αφού υπήρξε και το άνοστο remake του 1993 με την Daryl Hannah στον ρόλο της γιγάντιας πρωταγωνίστριας.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, να αναφέρουμε ότι η υπόθεση του αρχικού φιλμ επικεντρωνόταν σε μία καταπιεσμένη γυναίκα που απέκτησε διαστάσεις γίγαντα μετά την επαφή της με έναν εξωγήινο. Εκμεταλλευόμενη λοιπόν τη νέας της δύναμη η γυναίκα κυνηγάει τον σύζυγό της που την απατούσε σπέρνοντας καταστροφή και τρόμο στον διάβα της.

Για να δούμε λοιπόν, πώς θα του βγει του Burton το συγκεκριμένο remake καθώς πρόκειται για μια δύσκολη ταινία, ειδικά στο να ληφθεί σοβαρά υπόψη από πολλούς θεατές. Θα τα καταφέρει ο προικισμένος σκηνοθέτης και εδώ; Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Wednesday Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ