Έρχεται το remake του Castle Freak από την Barbara Crampton!

Όσοι θυμάστε εκείνο το cult φιλμ τρόμου στα μέσα των 90s του Stuart Gordon θα βρείτε ενδιαφέρουσα αυτή την είδηση. Το «Castle Freak» (1995) λοιπόν δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από την απεριόριστη λίστα των remakes. Το ενδιαφέρον στο νέο φιλμ που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα είναι ότι την παραγωγή την έχει κάνει η απόλυτη scream queen Barbara Crampton (From Beyond, Re-Animator) που είχε πρωταγωνιστήσει στο original φιλμ!

Η υπόθεση ακολουθεί μια τυφλή γυναίκα που κληρονόμησε ένα κάστρο μετά το θάνατο της αποξενωμένης μητέρας της. Η νεαρή γυναίκα πηγαίνει στο κάστρο με την παρέα της και κάπου εκεί αρχίζει ο εφιάλτης. Μια αλλόκοτη απειλή τριγυρίζει στο κάστρο και οι φίλοι της ηρωίδας δολοφονούνται ο ένας μετά τον άλλον…

Το ολόφρεσκο trailer είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το απολαύσετε στην παρούσα είδηση. Ο Tate Steinsiek (Clown, Oculus) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Το σενάριο έχει γράψει η Kathy Charles (The Kings of Maine).

Πρωταγωνιστούν οι Clair Catherine, Jake Horowitz (The Vast of Night), Chris Galust (Give Me Liberty), Kika Magalhaes (The Eyes of My Mother) Emily Sweet (Syn), Elisha Pratt (True Detective) και Omar Brunson (Shadow Fighter). Το soundtrack έχει συνθέσει ο Fabio Frizzi (The Beyond and Kill Bill).

Το νέο «Castle Freak» θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικάνικο δίκτυο Shudder στις 3 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους ενώ στις 4 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει ευρέως σε VOD και Digital HD. Για να δούμε…

castle freak remake

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ