Ο Robert Englund στη νέα σεζόν του Stranger Things

Κι ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία προβολής του 4ου κύκλου του Stranger Things στο Netflix, να μια ευχάριστη είδηση που κανείς μας δεν περίμενε!

Ο θρυλικός Robert Englund, ο αγαπημένος μας Freddy Krueger από το «A Nightmare on Elm Street» θα συμμετάσχει στο cast της νέας σεζόν μαζί με τους ηθοποιούς που είδαμε στους προηγούμενους κύκλους. Ο Englund θα παίξει τον Victor Creel, έναν διαταραγμένο και τρομακτικό άντρα που είναι κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική για έναν βίαιο φόνο που διέπραξε τη δεκαετία του ’50.

Άλλα νέα πρόσωπα που επίσης θα εμφανιστούν στην τέταρτη σεζόν είναι οι Nikola Djuricko (Genius) και Tom Wlaschiha (Game of Thrones). Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο trailer παρά μόνο το ψαρωτικό teaser που σας είχαμε δείξει στην προηγούμενη ανάρτησή μας για την τέταρτη σεζόν του Stranger Things.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ